Boek ‘Leerlijnen voor het basisonderwijs’

Meer informatie

WhalesBot AI module 1

Beschrijving

WhalesBot AI Module 1-serie en WhalesBot Scratch-software.  Er worden eenvoudige programmeervoorbeelden gegeven om gebruikers te helpen de AI Module 1-serie samen met de software beter en sneller te leren gebruiken. Lees de handleiding aandachtig door nadat u dit product hebt gekocht.

AI Module 1-serie zijn de nieuwste bouw en programmeersets van WhalesBot, die controllers en software combineren, die niet alleen kunnen voldoen aan de behoeften van het dagelijkse robotonderwijs, maar ook voldoen aan een verscheidenheid aan toepassingsomgevingen, zoals robotcompetitie.
WhalesBot Scratch-software kan studenten de meest geavanceerde Scratch en Python leren en ondersteunt ook staafdiagramprogrammering, standaard C-programmering en Python-programmering. De flowcahrt omvat alle poortfuncties en ondersteunt visuele programmering zoals subroutine functie. Het bevat zeven functionele modules, waaronder actie-, sensor- (detectie), besturing, programma, gegevens, geavanceerde en lijnpatrouillemodules. Gebaseerd op de gloednieuwe ontwikkeling van platformonafhankelijke technologie, kan het worden gebruikt op Windows, Mac en andere besturingssystemen en ondersteunt het multithread programmeren. Het staafdiagram kan automatisch C en Python Language genereren, waarvan C Language pointer, array, structuur en andere complexe applicaties ondersteunt, en de robotbibliotheekfuncties zijn beschikbaar.

Meer informatie over het werken vanuit leerlijnen? Neem contact op via info@leerlijnen.nl of kijk op www.nieuwleren.nl

Neem contact op