Boek ‘Leerlijnen voor het basisonderwijs’

Meer informatie

Tijdlijn van alles Van wolharige mammoet tot wereldoorlog

var bol_sitebar_v2={"id":"bol_1646669284035", "baseUrl":"partner.bol.com","productId":"9200000132860145","familyId":"","siteId":"1179145","target":true,"rating":false,"price":true,"deliveryDescription":false,"button":true,"linkName":"Tijdlijn%20van%20alles%2C%20Diversen","linkSubId":""};

Een encyclopedie zoals je nog nooit gezien hebt!

Ontdek 13 miljard jaar geschiedenis, van de big bang tot ons digitale tijdperk. Meer dan 130 verschillende tijdlijnen laten je zien hoe de grote gebeurtenissen uit onze geschiedenis zich voltrokken: van de opkomst en de ondergang van keizerrijken tot uitvindingen die ons leven veranderden, van wetenschappelijke doorbraken tot betoverende kunst. Alle mogelijke onderwerpen passeren de revue!
Boordevol fantastische foto’s en illustraties, en met verbazingwekkende feiten en details, is Tijdlijn van alles de interessantste en boeiendste geschiedenis van alles – die je ooit zag!

Tijdlijn van alles is een verbluffend mooie visuele encyclopedie met duizenden fantastische feiten voor nieuwsgierige jongens en meisjes vanaf 9 jaar.

Meer informatie over het werken vanuit leerlijnen? Neem contact op via info@leerlijnen.nl of kijk op www.nieuwleren.nl

Neem contact op