Boek ‘Leerlijnen voor het basisonderwijs’

Meer informatie

Erop of eronder

var bol_sitebar_v2={"id":"bol_1643738534215", "baseUrl":"partner.bol.com","productId":"9200000035871395","familyId":"","siteId":"1179145","target":true,"rating":false,"price":true,"deliveryDescription":false,"button":true,"linkName":"Erop%20of%20eronder%2C%20Anne%20Pek","linkSubId":""};

Erop of eronder’ is een informatief kinderboek over het eeuwigdurende gevecht van Holland tegen het water. Het is geschreven door Anne Pek en de illustraties zijn van Irene Goede.

In ‘Erop of eronder’ leer je de spannende geheimen van het waterrijke Holland kennen. Wist je dat ze in de 16de eeuw ook al een fileprobleem hadden? Dat dorpen aan de wandel kunnen gaan? En dat er ooit cowboyforten aan onze kusten lagen?

Hoe Holland het hoofd boven water houdt
In dit boek vertelt Anne Pek de spannende ontstaansgeschiedenis van het Hollandse landschap en de rol die het altijd aanwezige water hierin gespeeld heeft. En natuurlijk besteedt ze ook veel aandacht aan de slimme Hollanders zelf, die onder het motto ‘erop of eronder’ bleven wonen in dat natte, zompige land.

Meer informatie over het werken vanuit leerlijnen? Neem contact op via info@leerlijnen.nl of kijk op www.nieuwleren.nl

Neem contact op